Iszonyatos következményekre figyelmeztet az IMF vezetője


Christine Lagarde

A washingtoni külügyminisztériumban mondott beszédében Christine Lagarde hangsúlyozta: nincs a világon egyetlen olyan gazdaság sem, amely immunis volna a válsággal szemben. Olyan válságról van szó, amely nem csupán kibontakozik, de érzékelhetően súlyosbodik – fogalmazott. Az IMF főnöke a mai helyzetet az 1930-as évekkel hasonlította össze.

Hirado.hu – Iszonyatos következményekre figyelmeztet az IMF vezetője.

~ Szerző: hessenwinkel - 2011-12-19.

Egy hozzászólás to “Iszonyatos következményekre figyelmeztet az IMF vezetője”

  1. Úgy tűnik a folyamatos gazdasági válság megtetőzve a magyarországi jobboldali fasisztoid kormány abszolút hozzá nem értésével a mi esetünkben egy Trianonnal is felérő tragédiát hoz létre. Immár teljesen beszámíthatatlan miniszterelnökünk olyan mentálisan alkalmatlan emberekkel vette körül magát, amely demokratikusan szinte megdönthetetlenné tette a hatalmukat. Bekódolták, provokálják az erőszakot megdöntésükre, hiszen másképpen ez nem lehetséges.
    A legnagyobb baj, hogy szerencsétlen népünk „művelt középosztálya” minden kritika nélkül fogadta el a szemfényvesztést, a nyilvánvaló hazudozását a Fidesznek és a fidesz mögött álló gazdasági bűnszövetketeknek, és támogatta ezt a szemét hazaárulókból álló pártot.
    Az egyszerű munkások és a nyomorgó munkanálküliek fognak először eszkozhöz nyúlni, a kormány megdöntéséért! És a népharag már nem késik soká!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: